Welcome visitor you can log in or create an account

Can Bech Turisme Rural

 

Construïda a l’any 1800, la masia de Can Bech es situa al cor del poble de Fontanilles, al Baix Empordà. A dalt d’un turonet i de vistes privilegiades, des d’on es poden divisar les Illes Medes fins el Parc Natural del Montgrí, la desembocadura del riu Ter  i el començament de Les Gavarres.

Des de fa molts anys la família Bech ha anat conservant aquest llegat de família, donant vida al mas en les seves diferents etapes.

Al 1980 van inaugurar l’espai com a restaurant de prestigi en tota la Comarca.

Aquest fet va desencadenar que al cap d’uns anys, el postra estrella de Can Bech, les figues en almívar arribessin amb exquisidesa al paladar dels comensals, fent que pensessin en una producció pròpia per comercialitzar-les.

L’experiència de la família dins del món de la gastronomia els va empaitar a descobrir nous productes d’elaboració pròpia com les melmelades, salses i chutneys Can Bech.

Paral·lelament les inquietuds de la  família i la il·lusió d’aportar un servei diferent als seus clients han fet que el mas es rehabiliti com a casa rural.

Serveis que els hi oferim:

• Atenció personalitzada a l’entrada de la casa i durant la seva estància amb la informació que desitgi de la zona per fer tota classe d’activitats.

• Wifi gratuït.

• Servei de custodia d’equipatge.

Amb el suplement corresponent, també els hi podem oferir:

• Subministrament de l’esmorzar convingut.

• Servei de bugaderia.